O nama

KMK BOX radi sa zahtijevnim kupcima više od dva desetljeća, stoga se trudimo pratiti zahtijeve i potrebe tržišta. Svojim vlastitim angažmanom stalno razvijamo poboljšanja i nove proizvode. Uvijek se trudimo ponuditi više nego što naš kupac očekuje.

Cilj nam je stvoriti krug – to znači da se svaki od naših proizvoda planira u skladu s načelom održivog razvoja – smanjiti, ponovo upotrijebiti i reciklirati.


Nije slučajnost da je naš ključni cilj očuvanje okoliša i prirodnih resursa. Svjesni smo činjenice da smo samo dio u lancu i zato želimo biti snažna i pouzdana karika. Razvoj i istraživanje novih materijala i proizvoda koji se temelje na održivom razvoju naše su smjernice za sutra.
S moralnim i etičkim principima, koji su nam godinama bili moto, nastavljamo stvarati uspješnu priču.

Zelena vizija

Proizvodi pripadaju proizvodima „Enviromental friendly“ zbog višestruke uporabe i jednostavnosti recikliranja bez emisije CO2. Oni značajno smanjuju pritiske na okoliš i smanjuju potrebe za resursima.

Polipropilen, otopina u recikliranju. To je poleofinski polimer s dodatkom molekula propilena. Osnovna mu je karakteristika u svestranosti koja omogućava širok raspon korištenja. Ako razmotrimo širok raspon temperaturnih ograničenja, njegova upotrebljivost se čak povećava.

Nepropusnost vode i mogućnost dodavanja aditiva u osnovni polimer poboljšavaju njegovu upotrebljivost. Otporan je na različite vremenske uvjete i kemijske spojeve. Posebna priroda kemijskih veza čini ambalažu kartonplasta otpornom na kiseline, alkalne fiziološke otopine, bakterije, plijesan i alge. Prema tim činjenicama, ambalažni proizvodi tretiraju se kao proizvodi koji zahtijevaju visoke higijenske standarde.

Upotreba propilena jamči potpuno recikliranje na kraju životnog vijeka svakog proizvoda. »Reciklat« (reciklirani proizvod) može se ponovno koristiti u proizvodnji novih panela ili novih proizvoda. Rezultat je manje otpada i zagađenja. A to je ono što se pokušava postići svih ovih godina. Naš glavni cilj je osigurati načelo – smanjiti, ponovo upotrijebiti i reciklirati.

Naši klijenti

Ambalaža i reklamni materijali od polipropilena

informacije

  • Mrazovićeva 9, Zagreb
  • +385 01 / 481 96 30
  • +385 99 / 621 55 30
  • kmkbox2015@zg-ht.hr

Usluge

  • Industrijska ambalaža
  • Promo stalci
  • Ostali promo materijali
  • Novi proizvodi

Brzi kontakt

APLIKACIJE.HR © All rights reserved

ZATVORI IZBORNIK